PENĚŽENKA NA KARTY JAKO DÁREK K PÁNSKÝM HODINKÁM

Dřevěné náramkové hodinky - proč je výhodné nosit dřevěné hodinky?

Dřevěné náramkové hodinky Waidzeit

V dnešní době je na trhu nespočet výrobků a doplňků ze dřeva. Dalo by se říci, že dřevěné módní doplňky jsou aktuálně jedním z největších hitů. K dostání jsou dřevěné náramkové hodinky, náramky, náhrdelníky, sluneční brýle a dokonce třeba i pánské dřevěné kravaty či motýlci.

Pokud vás zajímá více informací o tomto novodobém módním hitu, přečtěte si náš článek Dřevěné hodinky novodobým hitem – 5 způsobů jak je využít.

dřevěné hodinky s venovanim

Dřevěné náramkové hodinky - materály 

Barev a designů dřeva je opravdu mnoho. Každý jednotlivý druh dřeva má svou jedinečnou barvu a kresbu. Výrobky značky Waidzeit jsou převážně vyráběné z třešňového, borovicového, javorového nebo ořechového dřeva. Z tmavších barev je to potom ebenové nebo santalové dřevo. Všechny zmíněné druhy dřeva jsou velmi pevné a odolné, hodí se tak skvěle k výrobě módních doplňků.

 dřevěné hodinky dámské

Dřevěné hodinky chrání životní prostředí

Dřevěné náramkové hodinky jsou šetrné k životnímu prostředí. Na rozdíl od klasických kovových hodinek, které bývají většinou slitinou různých kovů, jsou hodinky ze dřeva ekologické a vyráběné ze zdrojů, které nám sama příroda poskytla.

Za zmínku zde stojí i poctivá ruční práce, proto si můžete být jisti, že každý jednotlivý kus je jedinečný, a že výrobou hodinek se nekácí lesy.

 hodinky ze dřeva

Dřevěné náramkové hodinky jsou hypoalergenní

Všechny dřevěné náramkové hodinky jsou vyráběny ze surového nenalakovaného dřeva, které vypadá jednoduše skvěle. Velkým benefitem dřevěných hodinek fakt, že jsou hypoalergenní.

Jde o ryze přírodní materiál, který je šetrný k pokožce a nezpůsobuje žádné alergické reakce ani na velmi citlivé pokožce. Jelikož jsou tyto přírodní hodinky vyráběny ručně, neobsahují množství chemických látek, které jsou při výrobě kovových slitin zapotřebí. Proto dřevěné hodinky pokožku nedráždí.

 české dřevěné hodinky

Další výhody nošení dřevěných náramkových hodinek

Náramkové hodinky vyrobené ze dřeva jsou velmi odolné. Nelze však nechat bez povšimnutí i jejich velmi nízkou váhu, díky čemuž jsou velmi pohodlné a příjemné při každodenním nošení.

Pokud jste dosud nosili jen těžké kovové hodinky, budete mít rázem pocit, že na zápěstí nic nemáte. Dřevěné náramkové hodinky jsou taktéž odolné vůči teplu a nepřehřívají se tak snadno jako hodinky z kovu. Dřevo je přírodní materiál, který dýchá a reguluje si tak svou teplotu.

 dřevěné hodinky dámské

Máte už i vy své dřevěné hodinky?

Nošením hodinek značky Waidzeit vnesete do svého každodenního života kousek přírody a přesto vám budou ladit k různým outfitům. Jsou vhodné jak pro dámy, tak i pro pány a z velmi široké nabídky si zaručeně vybere každý.

Hodinky byly, jsou a budou nepostradatelným doplňkem našeho běžného života. Budou v módě spolehlivě i za 10 či 20 let. Skvěle se hodí jako dárek pro jakéhokoliv člena vaší rodiny. Radost udělají na oslavě narozenin vašemu dědečkovi, jako dárek k výročí nebo k promoci.

Jednoduše si hodinky ze dřeva značky Waidzeit získají srdce každého obdarovaného. Pokud chcete hodinky ještě více ozvláštnit, můžete nechat do hodinek vygravírovat jakýkoliv text, jméno či významný datum.

 dřevěné hodinky s gravírováním

Mohlo by Vás zajímat: 

Jedinečné vánoční dárky pro vaše klienty 

Dřevěné hodinky s příběhem z kolekce Barrique 

Festivalový look pro gentlemany