Gravírování na dřevěné hodinky | Kvalitní dřevěné hodinky | +421 919 286 382

Festivalový look pro gentlemany

Jaké by bylo léto bez dovolené, a jaká by byla dovolená bez festivalů? Pokud patříte mezi festivalové nadšence, potom je tento článek pro vás jako stvořený! Festivaly se poslední roky těší velkému zájmu, a to nejen mezi mladou generací. Plno z nich přiláká i řadu starších lidí. Pokud jste si dosud mysleli, že festivaly žádný dresscode nemají, nebo že je jedno, jaký outfit zrovna zvolíte, tak to se opravdu pletete. Čtěte dál a odhalte, na co je třeba dát pozor při výběru festivalového outfitu, ale také jak to celé nepřehnat.

Skvěle oblečený muž na festivalu. Co si pod tím představit? Je zřejmé, že drtivá většina pánů vsází na pohodlí, takže nepohodlnou košili s radostí nechají odpočívat ve skříni. Proto je určitě fajn si s sebou na akci sbalit nějaká obyčejná trička z bavlny.

Pokud jste již několik festivalů navštívili, jistě víte, jak umí být počasí nevyzpytatelné. Proto je potřeba se připravit na každou variantu. Takzvaný ,,must have‘‘ na takových akcích je určitě pláštěnka případně moderní nepromokavá bunda. Pod pojmem pláštěnka už si dnes nemusíme představit jen ,,igelitku‘‘ dlouhou po kolena, kterou známe z dětství. V dnešní době je již nespočet moderních střihů, ze kterého si vybere i ten nejnáročnější pán.

Stejně tak je potřeba myslet na vhodnou obuv, která odolá změnám počasí. Určitě bychom nedoporučovali volit krásné zářivě bílé plátěné tenisky. Mnoho festivalů se koná v přírodním terénu. Tráva se může s příchodem deště proměnit v bláto a sem tam potkáte kaluž vylitého pití, což by vašim bílým teniskám velkou radost neudělalo. Samozřejmě pokud je pořídíte jen na festival a následně je s klidným srdcem hodíte do popelnice, to je potom samozřejmě jiný případ.

drevene hodinky pro muze

Nejvhodnější variantou se jistě nabízí nepromokavá obuv, jelikož větší festivaly mívají stanová městečka klidně i na několik minut vzdálených odlehlých stanovištích. Pokud se tedy rozprší během koncertu, nebudete muset uhánět pro nepromokavou obuv. Nejspíš by už bylo stejně pozdě. Vsaďte na kožené boty nebo stylové kanady, užijete si akci v pohodlí, v suchu a určitě nebudete mít čeho litovat.

V případě pěkného počasí se skládá ideální pánský festivalový outfit z jednoduchého bavlněného trička a vzdušných kraťasů. Kromě hlavních kousků oblečení je určitě žádoucí přibrat i nějaké zajímavé a neokoukané doplňky. Jedním takovým jsou například dřevěné náramkové hodinky, se kterými se v davu určitě neztratíte. Mimo to jsou velmi praktické, jelikož díky nim nezmeškáte žádný začátek koncertu. Jsou velmi odolné, takřka nezničitelné a zaručeně jedinečné. Na výběr je mnoho krásných kombinací dřeva, kůže a chirurgické oceli, takže si spolehlivě vybere každý. 

Pokud vás zajímá více informací ohledně nošení dřevěných hodinek, podívejte se na náš článek s názvem Výhody nošení dřevěných náramkových hodinek.

Večery na festivale umí být chladné, proto neopomeňte přibalit bundu. Kožená bunda je úplně tou nejlepší variantou. Spolehlivě ochrání před deštěm a příjemně zahřeje. V kombinaci s dřevěnými hodinkami pak bude váš outfit vypadat dokonale sladěný. Dáváte přednost riflovině? S tou také nemůžete udělat chybu, barva riflí nechá krásně vyniknout dřevěný řemínek vašich hodinek. Jednoduše si užívejte dlouho očekávaný festival, ciťte se pohodlně a stylově zároveň.

Nelze nesouhlasit s tvrzením, že nejdůležitějším doplňkem na každý festival jsou sluneční brýle.

 bryle ze dreva

Sledovat koncert s přimhouřenýma očima vám může velmi rychle začít lézt na nervy, ba dokonce způsobit nepříjemné bolesti hlavy. Nenechte si zkazit zážitek a vsaďte na dřevěné sluneční brýle. Že jste ještě neslyšeli o brýlích ze dřeva? Jedná se o nový módní trend. Dřevěné brýle působí dokonale elegantně a stylově! Nezapomeňte si ani vy chránit svůj zrak a vypadejte skvěle.

Mohlo by Vás zajímat:

Dřevěné hodinky novodobým hitem – 5 způsobů jak je využít

Několik důvodů, proč jsou dřevěné hodinky skvělým módním doplňkem

Jak pečovat o hodinky ze dřeva