Gravírování na dřevěné hodinky | Kvalitní dřevěné hodinky | +421 919 286 382

Dřevěné hodinky novodobým hitem – 5 způsobů jak je využít

Není pochyb o tom, že dřevěné hodinky jsou za posledních pár let hitem ve své kategorii. Nosí je všichni, ženy, muži bez ohledu na věk. Jsou jedinečné a stylové, takže skvěle doplní každý outfit.

Vše zápěstí už nezůstane bez povšimnutí kdejakého kolemjdoucího. Svým skvělým designem uchvátí opravdu každého. Jsou skutečně nadčasové a nemusíte mít obavy, že za několik málo let vyjdou z módy a přestěhují se na dno vašeho šuplíku s doplňky. Ve světě módy si velmi rychle dobyly své místo, a jak se zdá, jen tak ho neopustí. Trend dřevěných hodinek se naopak stále rozšiřuje a oblíbené jsou i u lidí pracujících v kancelářích. S dřevěnými hodinkami jednoznačně nemáte co zkazit.

Tento článek vám poskytne několik typů, jak tyto náramkové hodinky využít.

PRACUJETE V KANCELÁŘI?

Dřevěné hodinky se skvěle hodí ke každému elegantnímu pracovnímu outfitu, ať už se jedná o oblek či kostýmek. Stačí se podívat na www.waidzeit.cz a vybrat si z široké nabídky barev, odstínů a designových kombinací. Nabídka je opravdu velká, takže si vybere opravdu každý. Přírodní dřevo se svými krásnými odstíny působí na ruce vskutku luxusním dojmem. Pokud jsou však na vás celodřevěné hodinky příliš extravagantní, podívejte se po takových, které kombinují klasický kožený řemínek s dřevěným ciferníkem. Tyto modely jsou decentní, ne příliš nápadné, ale zachovávají si svou originalitu. Čeká vás důležitá schůzka? Vsaďte na dřevěné hodinky a buďte si jisti, že vše půjde podle vašich představ.
panske drevene hodinky

ŽENÍ SE VÁM KAMARÁD?

Jednoho dne to přijde. Všichni vaši kamarádi, známí a vrstevníci se jeden po druhém začnou ženit. Takový ženich velmi často dostává tradičně sponu na kravatu, manžetové knoflíčky nebo placatku na kuráž. Nebuďte jen další z mnoha fantazii postrádajících známých a věnujte mu dřevěné náramkové hodinky od značky Waidzeit. S jistotou můžeme slíbit, že bude mile překvapen. Nejen že je může využít přímo ve svatební den jako podtržení svého už tak dokonalého svatebního outfitu, ale i řadu dalších let po svatbě. Jeho svatební fotky rázem naberou nový rozměr a potěší určitě i nevěstu.

SLAVÍTE VÝROČÍ?

Je pravidlem, že každému ročníku výročí je přidělen jeden materiál, z něhož by měl být vyroben dárek, kterým se manželé obdarují. První výročí se nese ve znamení papíru. Vhodným dárkem může být určitě přáníčko, třeba ručně vyrobené, ale jinak nás z tohoto materiálu moc nápadů nenapadá. Pátý rok se však nese ve znamení právě dřeva, kde je skvělým nápadem se poohlédnout po dřevěných náramkových hodinkách. Waidzeit nejen na tyto příležitosti nabízí skvělou možnost gravírování, a tak můžete krásné výročí na hodinkách zvěčnit. Darujte jedinečný a originální dáreček, který jen tak něco nepřekoná.

darek pro zenu

DOKONALÝ DOPLNĚK PRO ŽENU?

Dámské dřevěné hodinky jsou dokonalost sama. Jsou něžné, ačkoliv jsou vyráběny z pravého kvalitního dřeva. Jsou tak lehounké, že je sotva na zápěstí ucítíte, což ženy s jistotou ocení. Málo která žena má ráda, když jí na zápěstí překáží velké a těžké šperky. To je na každodenní život poněkud nepraktické. Dřevěné hodinky jsou dostatečně stylové a pohodlné zároveň. Mimo jiné je nutno vyzdvihnout, že ženská pokožka je jemnější, ale stejně tak je daleko citlivější než pokožka mužská. Rozšířilo se i množství alergií, kdy se často jedná i o alergie na kovy. Proto jsou hodinky z čistě přírodního materiálu opravdu skvělé řešení, které nedráždí ani tu nejjemnější a nejcitlivější pokožku.

IDEÁLNÍ DÁREK PRO KAŽDÉHO?

Ať už přijdou Vánoce, svátky, narozeniny nebo výročí čehokoliv, dává nám výběr a vymýšlení dárku vždy dost zabrat. Jaké by to bylo, kdyby existoval dárek, který se hodí pro každého. Ať už je to žena, muž, pracující v kanceláři nebo z domova. Jedním takovým univerzálním typem jsou právě dřevěné náramkové hodinky značky Waidzeit, které potěší opravdu každého!

Mohlo by Vás zajímat:

Vyletněné ,,must have‘‘ doplňky, které musíte mít!

Festivalový look pro gentlemany 

Jak pečovat o hodinky ze dřeva