PENĚŽENKA NA KARTY JAKO DÁREK K PÁNSKÝM HODINKÁM

Vyletněné ,,must have‘‘ doplňky, které musíte mít!

Aktuálním hitem na našem trhu se stávají dřevěné hodinky a doplňky. Konkrétně se můžeme bavit o rakouské značce Waidzeit. Značka nabízí nejen dřevěné hodinky, ale i dřevěné sluneční brýle a různé další módní doplňky.

Trend poslední doby

Doplňky ze dřeva jsou bez pochyb trendem poslední doby. Produkty značky Waidzeit jsou velmi stylové a elegantní. Vyrábějí se ručně z přírodního dřeva s důrazem na detail a kvalitu zpracování tak, aby byly co nejpohodlnější pro váš každodenní život. Hodinky jsou díky použitému materiálu velmi lehké, a tak se není třeba obávat, že vám budou hodinky na zápěstí jakkoliv překážet nebo vás tížit. Značka Waidzeit si pečlivě vybírá jen ty nejkvalitnější a nejodolnější druhy přírodního dřeva. V katalogu mají výrobky z pevného dubového dřeva, ale také ze dřeva santalového, borovicového či ořechového. Všechny tyto odolné druhy dřeva zajistí, že vaše hodinky budou dlouho vypadat v té nejlepší kondici. Dřevo je skvělým doplňkem každého, nejen ležérního, outfitu. Pokud máte v práci elegantní dresscode? Jistě si vyberete ze širokého spektra modelů, které značka nabízí. Hodinky v sobě spojují dřevo s chirurgickou ocelí, některé modely jsou doplněny o kvalitní kůži. Všechny pánské dřevěné hodinky jsou navrženy tak, aby skvěle padly i k obleku.

 drevene hodinky

Přesvědčte se sami s novou kolekcí dřevěných hodinek s názvem Maximillian. Jsou vyrobeny z tmavého ořechového dřeva a v kombinaci s bílým nebo černým ciferníkem jsou vrcholem dřevěné elegance. Ať už si dnes oblečete oblek či ležérní každodenní outfit, vaše hodinky vám budou dokonalým společníkem do každé situace. Nejen špičkově zpracovaný design stojí u hodinek Waidzeit za povšimnutí. Je třeba zmínit i kvalitní japonský hodinový strojek. Pokud vás časem začne vzhled vašich hodinek nudit, můžete jednoduše vyměnit dřevěný řemínek za kožený a hodinky budou v podstatě jako nové.

Dámské i pánské

Značka Waidzeit však myslí i na dámy. Dokládá to zbrusu nová kolekce dámských dřevěných hodinek Sissy, která jistě zaujme každou zástupkyni něžného pohlaví. Modely jsou barevné, něžné a hravé, jako by byly stvořené pro horké letní měsíce. Jednoduše si vyberte barvu, která k vám bude sedět nejlépe. Pro konzervativnější ženy se nabízí světlá a tmavá hnědá, ale sladit se můžete i s modrou, žlutou nebo vášnivou bordó barvou. Řemínek z pravé kůže tvoří spolu s dřevěným ořechovým ciferníkem dokonalý pár k vašemu letnímu outfitu. Vystupte z řady a buďte originální!

Poohlížíte se po perfektním dárku pro muže? Možná jsou pánské dřevěné hodinky Gamskar právě to co hledáte! Připadají vám dřevěné řemínky příliš extravagantní? Potom je i pro vás tato kolekce to pravé. Kožený řemínek je totiž stará známá klasika, která neurazí ani konzervativnější povahy. Elegantní hnědé provedení a jemný dřevěný ciferník jednoduše lahodí oku. Do oblíbené produktové řady Gamskar nově přibyly i modely dámských hodinek pro naše drahé polovičky. Jedná se tak již o kolekci, která nesmí chybět žádnému modernímu páru.

Do třetice se nově ke koženému a dřevěnému řemínku přidává řemínek lodenový. Loden je přírodní tkanina s vysokou odolností, která s dřevěným ciferníkem tvoří dokonalé duo. Dámské dřevěné hodinky značky Waidzeit s sebou nesou vůni rakouského horského vánku. Ženy už ze své podstaty upoutají blyštivé doplňky. Kolekce dřevěných hodinek Alpin Dolomiten je jako stvořená pro typicky ženský vkus. Ciferník je pokrytý jemnou perletí v něžné bílé barvě a místo čísel se třpytí krystalky. Představte si, jak jen budou zářit při doteku letního slunce. Jednoduše nádhera.

 bryle ze dřeva

Přeci jen byste se rádi odlišili? Klasické hodinky s kulatým ciferníkem vám už připadají jako přežitek? Tak potom sáhněte po nové kolekci dřevěných hodinek Pionier! Hranatý obdélníkový ciferník bude skvěle zdobit každé pánské zápěstí. Létem provoněné světlé javorové dřevo vás ohromí, hodinky z něj vyrobené jsou jemné, ale dostatečně výrazné. Už tak zajímavý ciferník je doladěn detaily chirurgické oceli spolu s logem jelena.

Dřevěné brýle

Nedílnou součástí každého slunného léta jsou sluneční brýle. Pokud už dlouho hledáte ty pravé, potom vyzkoušejte designový kousek dámských brýlí s názvem Meerblick. Jsou vyrobeny z ořechového dřeva a ve spojení s kovovým nosníkem v bronzovém odstínu budí velmi elegantní a luxusní dojem. Léto je jako stvořené pro nejrůznější módní doplňky a hravé outfity. Doplňte i vy svůj šatník o nadčasové dřevěné brýle značky Waidzeit.

Další z řady dřevěných brýlí jsou dřevěné sluneční brýle Talblick, které jsou doplněny o černé aplikace.  Jsou vyrobeny s vysoce kvalitního ořechového dřeva. U nás už si léto bez těchto stylových doplňků neumíme ani představit. Ke každému modelu slunečních brýlí dostanete také obal na brýle vyrobený z lodenu. Užijte si nádherné léto plné nezapomenutelných vzpomínek spolu s www.waidzeit.cz .

Mohlo by Vás zajímat:

Jak pečovat o hodinky ze dřeva

Festivalový look pro gentelmany

Nekolik důvodů, proč jsou dřevené hodinky skvelým módním doplňkem