🐣 Velikonoční kupon -270 Kč 🐣 platí do 1.4.2024. Zadejte "VELKANOC".

Jedinečné vánoční dárky pro vaše klienty

Další rok uplynul jako voda a blíží se opět Vánoce. Je to opravdu neskutečné, jak rychle čas utíká. Máte také pocit, že jen co jste se oklepali z vánočního koloběhu, začínáte opět znovu? Vánoce jsou však v pracovním světě nejen otázkou dárečků, ale i ukazatelem nadcházejícího konce kalendářního roku. Konec kalendářního roku s sebou přináší konec mnoha smluv, které je třeba prodloužit či vhodná doba k navazování nových spoluprácí.

Snadné obdarovávaní

Každoročně na Vánoce obdarováváme rodinu a všechny své blízké. Neměli bychom však zapomínat ani na své obchodní partner a klienty.

Udržování skvělých pracovních vztahů se vyplatí. Není však snadné obdarovat člověka, kterého v soukromí příliš neznáme. Neznáme jeho oblíbenou barvu, vůni, chuť, ale třeba ani vkus. Mezi běžné univerzální dárky patří láhev dobrého vína, drahé psací pero nebo krabička doutníků. Jedná se však už o ohrané dárky bez fantazie, které každý neocení, protože ač se zdá tak zase tolik univerzální nejsou.

damske lodenove hodinky

Vánoční dárek, kterým zaručeně své klient i kolegy oslníte, jsou originální a osobité dřevěné hodinky. Je vaším obchodním partnerem muž či žena? Na výběr máte ze široké škály dámských dřevěných hodinek stejně tak jako ze škály pánských dřevěných hodinek. Jedná se o velmi nadčasový a jedinečný dárek, který rozhodně nikoho nezklame ani neurazí. Dřevěné hodinky jen tak z módy nevyjdou, ba naopak se těší stále větší oblibě napříč všemi věkovými kategoriemi. Pokud máte konzervativnějšího obchodního partnera a nejste si jisti, zda by celodřevěné hodinky nebyly trochu moc extravagantní, jednoduše zvolte klasický kožený řemínek. Dřevěný ciferník totiž tvoří s koženým páskem velmi elegantní a decentní kombinaci.

Pořád si nějak nejste jisti, zda jsou dřevěné hodinky dobrý nápad?
Zde je 5 pádných důvodů, které vás přesvědčí, že jsou tím nejlepším dárkem pro letošní Vánoce:

  1. Mít přehled o čase je pro pracujícího člověka nezbytné. Kdo nosí na zápěstí dřevěné hodinky, nikdy nezmešká žádnou důležitou událost či schůzku. Není to však jen praktičnost, kterou se tyto hodinky vyznačují, ale i působivý design.
  2. Což je druhým z pěti důvodů, proč jsou dřevěné hodinky skvělou volbou. Jsou jedinečné a stylové, proto skvěle doladí jakýkoliv pracovní outfit, ať už se jedná o vysoce elegantní společenský oděv nebo ležérní sportovnější vzhled. Obdarovaný člověk bude mít pocit, že dostal něco velmi osobního, co bude rád nosit i v soukromí.
  3. Vynikající dárek nejen pro obchodní partnery, ale i pro klienty. Pokud hledáte něco univerzálního, právě jste to našli. Hodinky totiž nosí všichni bez ohledu na věk či pohlaví. Na výběr je řada modelů od jemnějších a decentnějších po výrazné masivní pánské modely. Dřevěné hodinky si prostě zamiluje každý.
  4. Dřevěné hodinky jsou ekologické a šetrné k životnímu prostředí. Většina výroby probíhá tradičně za pomoci poctivé ruční práce a stroje jsou tak používány jen minimálně tak, aby měla výroba co nejmenší dopad na naši krásnou přírodu. Vašeho klienta určitě potěší, že vás kromě obchodu zajímá i příroda jako taková.
  5. Na ruční výrobu hodinek navazuje i fakt, že díky ní je každý kus 100% originál. Jednoduše nesežene dvoje úplně identické hodinky. Každé jsou vyrobené z jiného kusu dřeva a je tak zaručena jejich originalita. Takto unikátní dárek určitě klient či partner nedostává každý den.

gravirovaní na hodinky ze dreva

Zakončete další úspěšný rok tak, jak se patří, pomyslete na své obchodní přátele a obdarujte je jako poděkování za uplynulé období. Můžeme vám garantovat, že dárek v podobě dřevěných hodinek zanechá jen ten nejlepší dojem.

Udržování dobrých vztahů na pracovišti se vždy vyplácí, a to nejen v čase svátků, ale po celý rok. Myslete na to, že Vaši obchodní přátelé si vás budou navždy pamatovat.

Mohlo by Vás zajímat : 

Dřevěné hodinky novodobým hitem – 5 způsobů jak je využít

Jak pečovat o hodinky ze dřeva

Dřevené hodinky s příběhem z kolekce Barrique