Dřevěné hodinky s gravírováním | Doručujeme do 3 dnů | Nejrychlejší v ČR | +421 919 286 382 | info@waidzeit.sk

Dřevěné hodinky novodobým trendem

Jak jsme se již mnohokrát přesvědčili, móda se čas od času vrací. Je to v podstatě pravidlem. Už jste také někdy litovali toho, že jste před časem vyhodili nějaký starý kousek ve svém šatníku, protože teď byste v něm zazářili v dokonale stylovém outfitu?

Všechno se jednoduše roky uchovávat nedá. Dřevěné hodince sice nejsou příkladem tohoto trendu, avšak materiál, ze kterého jsou vyrobeny ano. Kdysi se dřevo jako materiál využívalo na výrobu skoro všeho. Ze dřeva se vyráběly lodě, nádobí, obydlí, ale i třeba zbraně. V dnešní době je dřevo opět ,,in‘‘ a vyrábí se z něj všelijaké módní doplňky i dekorace.

Dřevěné trendy

Jistě jste zaznamenali, jak se dřevěné hodinky a jiné doplňky dostávají během posledních let do módního popředí, a to jak pro pány, tak i pro dámy. Nabídka dřevěných hodinek je skutečně široká a na jejich výrobu využíváme ty nejkvalitnější druhy dřeva.

Ačkoliv je dřevo přírodním materiálem, při správné údržbě a péči v podstatě nestárne a hodinkám tak nehrozí velké poškození ani opotřebení. Jednoduše je stačí čas od času otřít jemným hadříkem s malým množstvím oleje, který se do dřeva vsákne a dodá mu potřebnou výživu.

dárek pro tátu

Výroba hodinek ze dřeva

Pokud vás zajímá, jak se dřevěné hodinky vyrábí, žádnou továrnu u nás nečekejte. Velká část výrobního procesu je poctivá ruční práce. Výsledná kvalita a dokonalost je výsledkem důsledné práce našich oddaných zaměstnanců, kterým záleží i na tom nejmenším detailu.

Zároveň se naše hodinky nepřijdou do styku s žádnými chemickými barvami, jelikož necháváme vyniknout krásné přirozené barvy přírodního dřeva.

dřevěné hodinky pánské

Finální kvalitu hodinek podtrhne i jejich spolehlivé srdce. Tím jsou v našich hodinkách švýcarské a japonské strojky, jejichž životnost je nejdelší na trhu. Všechny kovové komponenty jsou vyrobeny ze skvělé chirurgické oceli, která nikdy nerezaví.

Všechny tyto důležité součásti zajistí, že hodinky budou vypadat stále jako nové i po několika letech nošení.

Originální dárek pro každého

Dřevěné hodinky jsou rozhodně vhodným dárkem pro kohokoliv. Nemusí to být žádný sběratel hodinek ani žena zbožňující módní doplňky. Kvalitní hodinky na zápěstí zaručeně potěší každého.

Z několika druhů řemínků (např. kožený, lodenový nebo dřevěný) si zajisté vybere i ten nejnáročnější obdarovaný podle svých představ. Že vám pojem LODEN nic neříká? Jedná se o přírodní tkaninu, která je známa svou vysokou pevností. Není však hrubá, ale jemná a na zápěstí velmi příjemný.

pánské dřevěné hodinky

Loden však není jen kvalitní a pohodlný, je i velmi stylový. Hravě schová do kapsy každý obyčejný látkový řemínek. Udělejte radost i vy svým blízkým a potěšte je originálním dárkem, na který jen tak nezapomenou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

Dřevěné hodinky s gravírováním

Dámské dřevěné hodinky Waidzeit ako věrné módní společníčky

Dřevěné hodinky s příběhem z kolekce Barrique