DEN MATEK: NÁUŠNICE JAKO DÁREK K DÁMSKÝM HODINKÁM

Dřevěné hodinky s gravírováním

Dřevěné hodinky s gravírováním

Dřevěné hodinky s gravírováním jsou velmi praktický dárek, kterou ocení každý obdarovaný. Navíc jsou stylové a jsou ideálním módním doplňkem pro dámy i pány. Když darujeme hodinky, darujeme opravdu hodnotnou věc, na kterou se jen tak nezapomíná. Hodinkami zkrátka při obdarovávání nic nezkazíte.

Originální dárek, jakým jsou dřevěné hodinky může být ještě originálnější a osobnější. Ve Waidzeit Vám nabízíme možnost gravírování na dřevěné hodinky. Osobní dárek, který potěší každého.

Dřevěné hodinky s gravírováním

Kde se dají dřevěné hodinky gravírovat?

Gravírování můžete umístit ze spodní strany ciferníku, či na bok dřevěných hodinek. Kromě ciferníku se můžete rozhodnout pro gravírování na kovovém zapínání. Pokud do hodinek nechcete zasahovat, klidně se můžeme gravírování umístit na dřevěné dárkové balení. Dřevěná krabička zůstane obdarovanému na odkládání hodinek, a tak ji bude mít stále na očích.

Proč jsou dřevěné hodinky s gravírováním unikátní?

V dnešní době je možné vyrobit už téměř všechno. Avšak hodnota produktů je mnohem více ceněna, pokud jde o ruční výrobu. Stroje se naprogramují na výrobu čehokoliv, ale kvalitní ruční práce se v dnešní době již tak často nevidí. O to víc si vážíme hodinky, které jsou vyrobeny z jedinečného přírodního materiálu – ze dřeva.

Kvalitní pevné dřevo je zpracováno do nejmenších detailů a převedeny do podoby stylových hodinek. Dřevo, které ve Waidzeit využíváme k výrobě našich je hodinek je například dubové, santalové, dřevo borovice, ořechové dřevo a mnohé jiné. Dřevo je kvalitně zpracované přesto je jeho "surovost" zachována v podobě přírodní barvy dřeva.

Dřevěné hodinky

Jaké jsou dřevěné hodinky Waidzeit?

Různé barvy, či tvary od výmyslu světa. Hranatý ciferník nebo kulatý, výběr je jen na Vás. Řemínky hodinek mohou být dřevěné nebo kožené. Kombinace dřevěného ciferníku s koženým páskem vypadá opravdu jedinečně. Vždyť se přesvědčte sami naší kolekcí hodinek. Řada modelů je přizpůsobených tak, že si při jejich zakoupení můžete vybrat řemínek, který preferujete. Nebo si rovnou pořídit oba a jednoduchou výměnou si řemínky střídat. Kolekce hravých barevných kožených řemínků zase potěší každou veselou duši.

Dřevěné hodinky  gravírovani

Dřevěné hodinky s gravírovaným věnováním od Waidzeit

Originální dárky již více opravdu nebudou problém. Stačí se podívat na naši rozsáhlou nabídku a přesvědčíte se sami. Dárek i pro toho nejnáročnějšího oslavence již nemusí být noční můra. Dřevěné hodinky s gravírovaným věnováním jsou originální a jedinečné. Nikdo na světě totiž nedostane stejné. Krásný a osobní dárek můžete darovat i vy, pokud si u nás objednáte gravírování na dřevěné hodinky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

Dárek k 50 narozeninám pro muže

Dřevěné hodinky s příběhem z kolekce Barrique

Proč právě dřevěné hodinky Waidzeit?