Gravírování na dřevěné hodinky | Kvalitní dřevěné hodinky | +421 919 286 382

Dárek k 50 narozeninám pro muže

50 narozeniny jsou důvodem na pořádnou oslavu. Téměř každý rok se stává, že v okolí někdo slaví toto krásné životní jubileum. 50 narozeniny si zaslouží něco speciálního a tak jak se i oslavy 50 narozenin staly velmi oblíbenými, nezapomenutelnou součást tvoří dárek na 50 narozeniny.

Dárek pro muže k 50 narozeninám není lehký oříšek


Pan v 50 letech už má téměř všechno. Nejčastějším darem bývá láhev kvalitního moku nebo dárkový koš či pobyt nebo šperk.

Jaký jiný šperk by lépe vystihl zralého padesátníka jako kvalitní dřevěné hodinky.
My jsme toto vše spojili do jednoho unikátního dárkového boxu. Spojení kvalitního vína, či whisky, unikátního balení, dřevěných hodinek to zní jako výborný nápad na dárek na 50!

dárek k 50

Speciální dřevěné dárkové balení


V jednom dřevěném boxu můžete připravit skutečně zajímavé překvapení pro oslavence. Na fotografii můžete vidět nápad na balení. Doporučujeme do boxu pro 50 tnika zabalit jeho oblíbené vínko či whisky, k tomu můžete vložit do balení vygravírovaný skleněný pohár s jeho jménem, ​​věnováním a číslem 50, nebo jiný dar jako čokoládu, či dárkový certifikát na masáž nebo pobyt, popřípadě dřevěné brýle z kolekce Waidzeit.

dárek k 50 narozeninám
A do posledního oddílu, který je speciálně upraven na velikost našich hodinek můžete vložit unikátní dřevěné pánské hodinky, které dodáváme i s bílým polštářkem a certifikátem o tom, že pocházejí ze speciálního dřeva pocházejícího z whisky či barrikového sudu.

Dřevěné hodinky jako dárek k 50 narozeninám


Dřevěné hodinky Waidzeit z kolekcí Barrique a Grapevine jsou hodinky vyráběny speciální metodou, kdy na jejich vyrov používáme dubové dřevo ze sudu po dozrání vína. Tyto sudy pocházejí z vinařské provincii ve Francii. Na požádání však můžeme vyrobit i speciální limitovanou kolekci z barrikových sudů jakéhokoli vinařství.

dárek k 50 narozeninám


Tyto dřevěné pánské hodinky mají speciální povrchovou úpravu, mají velmi krásnou barvu a hladký povrch. Na pohled si je zamiloval každý, kdo je viděl. Dubové dřevo má navíc v sobě jedinečné jemné vlákna, které vytvářejí krásné struktury a proto jsou každé jedny hodinky Barrique či Grapevine velmi unikátní a jiné. 

Barva dřevěných hodinek z barrikových sudů je podobná moku šampaňské, je zlatavá s lehkým odleskem. Skutečně speciální dárek pro muže k 50.

Pánské dřevěné hodinky z kolekcie Whisky 


Dřevěné pánské hodinky Whisky se vyrábějí obdobně, pocházejí však z whisky sudů od lokálního Rakouského výrobce. Také mají velmi unikátní barvu. Hodinky Whisky vynikají svým luxusním designem, nejnovější vyrábíme s kvalitním švýcarským strojkem.

dárek k 50 narozeninám pro muže

Z kolekce Whisky si lze vybrat z různých tvarů, z různém provedení řemínku a funkcí. Hodinky Whisky máme iv provedení Chronograf, čili i s funkcí stopek a zobrazením data.


Takový jedinečný dárek si zaslouží každý padesátník.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

Luxusní dárek pro muže

Dřevěné hodinky s příběhem z kolekce Barrique

Několik důvodů, proč jsou dřevěné hodinky skvělým módním doplňkem