Gravírování na dřevěné hodinky | Kvalitní dřevěné hodinky | +421 919 286 382

Proč právě dřevěné hodinky Waidzeit?

Sníte o dřevěných hodinkách, ale tápete nad výběrem značky? Váháte a stále dokola hledáte ty pravé? Přijdou vám všechny dřevěné hodinky tak nějak stejné? Je pro vás rozhodující cena? V tomto článku vám dáme na všechny otázky vhodnou odpověď, a tak nemusíte váhat už ani minutu. Dřevěné hodinky značky Waidzeit jsou s jistotou ty pravé nejen pro vás ale i pro každého ve vašem okolí.

Originální design dřevěných hodinek

Značka Waidzeit si dává záležet na dotažení každého jednotlivého produktu do dokonalosti. Každý výrobek je originál, který ozvláštní váš outfit. Není až tak důležité zda vyznáváte jednoduché decentní oblečení nebo dáváte přednost extravaganci.  Hodinky Waidzeit si jednoduše zamiluje každý. Můžete počítat s nesčetnými komplimenty na váš nový nepřehlédnutelný módní doplněk.

dřevěné hodinky waidzeit

Personalizace

Ať už si vyberete jakýkoliv z modelů značky Waidzeit, na každý z nich si můžete nechat vygravírovat něco jedinečného. Perfektní dárek pro někoho blízkého.vygravírovaným datem či jménem oslníte každého obdarovaného, neboť vdechnete dárku nový rozměr. Obdarovaný už nikdy nezapomene, od koho tento významný dárek dostal.

Dárkové balení

V dárkovém tématu budeme ještě chvilku pokračovat. Každý model, který si u nás zakoupíte, vám dodáme buď v krásné a elegantní dřevěné krabičce.

dřevěné hodinky s gravírováním

Kvalita

Pokud je řeč o kvalitě, s Waidzeit nemůžete sáhnout vedle. Naše dřevěné hodinky obsahují velmi kvalitní japonské a švýcarské hodinové strojky, které vydrží opravdu věčnost. Kvalitu našich výrobků poznáte snadno od samotného obalu až po veškeré mechanizmy. Pokud chcete zainventovat do opravdu kvalitních hodinek, které jsou zároveň módní a vydrží celý život, potom je značka Waidzeit pro vás to pravé.

Proměnlivost

Mnoho z našich modelů disponuje možností dokoupení dalších řemínků. Pokud vás tedy dřevěný řemínek omrzí, nebude problém si vybrat z široké nabídky kožených řemínků hodinek například z kolekce Sissy. Kombinace dřeva a kůže tvoří dokonalý pár a vy tak můžete mít každý den trochu jiné hodinky.

dřevěné hodinky dámské

Jak podpořit životnost dřevěných hodinek?

Je však nutné s hodinkama správně zacházet. Není tím však myšleno, že je nemáte téměř nosit nebo při jejich nošení dbát extrémní opatrnosti. Hodinky jsou vyrobeny z odolného dřeva vysoké kvality, takže při každodenním běžném nošení jim nehrozí žádná poškození. Je však potřeba si dát pozor na určité situace a dodržovat několik pravidel.

  • Před sprchováním či návštěvou bazénu si hodinky vždy sundejte. Jsou totiž odolné pouze proti běžnému zmoknutí nebo nenadálému ostříknutí vodou, ale nejsou voděodolné jako plastové nebo kovové modely. Dřevo je totiž na rozdíl od nich přírodní materiál, který při kontaktu s vodou pracuje. Dřevo snadno nasákne vodu, čímž ztrácí svou pevnost a odolnost a jsou náchylné k rychlému poškození.

  • Nedoporučujeme nosit hodinky při manuální práci. Práce s těžkým či ostrým nářadím by mohla být pro hodinky nebezpečná, jelikož při silné ráně nebo nárazu existuje riziko zlomení řemínku.

  • O dřevo je potřeba se starat, pokud chceme, aby nám dlouho vydrželo. Hodinky čistěte pouze suchým kouskem tkaniny z bavlny. 

  • Pokuste se vyhnout extrémním teplotním změnám, čímž je myšlena návštěva sauny či kryo komory, kde jsou změny teplot markantní. Při běžném přechodu z klimatizované místnosti ven na slunce či z vytopeného bytu v zimě ven hodinkám nic zásadního nehrozí.

Mohlo by Vás zajímat: 

Několik důvodů, proč jsou dřevěné hodinky skvělým módním doplňkem

Jak pečovat o hodinky ze dřeva

Jedinečné vánoční dárky pro vaše klienty