Dřevěné hodinky s gravírováním | Doručujeme do 3 dnů | Nejrychlejší v ČR | +421 919 286 382 | info@waidzeit.sk

Dámské dřevěné hodinky Waidzeit ako věrné módní společníčky

Dřevěné doplňky jsou věrnými módními společníky

Přinášíme vám proto tip na doplňky, které upoutají pozornost nejednoho kolemjdoucího. Buďte originální a sáhněte například po dámských dřevěných hodinkách. Ač se to na první pohled možná nezdá, ale skvěle doplní téměř jakýkoliv outfit. Ze široké nabídky, kterou nabízí značka Waidzeit si vybere v podstatě každý.  Ať už dávíte přednost pouze dřevu nebo kombinaci dřeva a kůže, pro všechny z vás najdeme řešení. Jen si to představte. Jasně modré džíny, zářivě bílé tričko a výrazný řemínek hodinek v nějaké krásné letní barvě. Takový outfit skutečně voní létem!

dřevěné hodinky dámské

Dřevěné hodinky jsou tím pravým dárkem

Dřevěné hodinky jsou tím pravým dárkem pro kohokoliv. I ten nejnáročnější oslavenec si z obsáhlé nabídky bez problému vybere tu svou ideální kombinaci.

dárek pro kamarádku

Harmonický pár slunečné brýle s dřevěnými hodinkami

V létě však každý z nás řeší i potřebu slunečních brýlí, které mají nejen důležitý zdravotní účinek na naše oči, ale i neodmyslitelnou funkci módního doplňku. Dřevěné sluneční brýle jsou velmi lehké a pohodlné. Harmonický pár potom tvoří ve spojení s dřevěnými hodinkami a podtrhnou sladěnost celého outfitu. Tak co, ještě pořád nevíte, co na sebe?

dámske drevene bryle

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

Dřevěné hodinky s příběhem z kolekce Barrique

Vyletněné ,,must have‘‘ doplňky, které musíte mít!

Jak pečovat o hodinky ze dřeva