Gravírování na dřevěné hodinky | Kvalitní dřevěné hodinky | +421 919 286 382

Co pořídit pod stromeček pro ženu ?

Co pořídit pod stromeček pro ženu ? 

Kdo by neznal ženy, ty věčně nerozhodné bytosti. Není snadné ženě koupit správný dárek, když si sama častokrát ani není schopna vybrat. V takovýchto chvílích se hodí vsadit na nějakou jistotu, něco, čím se prostě nikdy nic nezkazí. Řeč je samozřejmě o módním doplňku. O ideálním módním doplňku, u kterého nemusíte řešit velikost. Jsou jím krásné dřevěné hodinky. 

Dřevěné hodinky jsou skutečně nadčasové a své místo by určitě měly zaujmout v šatníku každé nadšenkyně do módy. Pokud také máte doma parádnici, není nic snazšího, než se u nás po nějakých dřevěných hodinkách porozhlédnout! Každou stylovou ženu jistě zaujmou hodinky vyrobené z toho nejkvalitnějšího ořechového dřeva.

Dámské dřevené hodinky

Ochránkyně životního prostředí a milovnice přírody jako takové také jistě ocení kvalitní a ekologickou ruční výrobu

Aby příroda nepocítila dopad výroby dřevěných hodinek, jsou stromy v alpské horské oblasti, odkud dřevo pochází, neustále vysazovány. Hodinky si tak v sobě nesou část historie, tradice a lidské zručnosti.

Jaký model dřevěných hodinek zvolit? 

Rozhodně nepřehlédněte modely edice Alpin , které jsou opravdu skvělou variantou pro ženy, které nemají rády stereotyp a jednotvárnost. Dřevěné hodinky s řemínkem, který se dá snadno měnit podle aktuální nálady! To je přesně to, co ocení každá cílevědomá a temperamentní moderní žena. 

Model Matterhorn je navíc ozvláštněn drobnými kamínky na místech cifer na dřevěném ciferníku. Řemínek je pak vyrobený z tkaniny jménem loden, což je velmi kvalitní a velmi odolná tkanina, která zajistí maximálně pohodlné nošení. Šedý lodenový řemínek je dostatečně neutrální takže se bude skvěle hodit k elegantnějšímu i sportovnějšímu outfitu.

dřevené hodinky dámské

K hodinkám můžete dokoupit například kožený řemínek a hned máte hodinky 2 v 1. Kožený řemínek je totiž neméně krásný a univerzální. Pokud není váhavá jen vaše žena, ale váháte i vy, tak vězte, že hodinky s vyměnitelným řemínkem budou určitě skvělou univerzální volbou. Která žena by neocenila variabilní módní doplněk? Takovou byste jen stěží hledali.

Elegantně sportovní, tak by se daly popsat krásné dřevěné hodinky Alpin Matterhorn. Jsou dostatečně jemné a něžné díky kamínkům na ciferníku, které celý model rozzáří a hodinky tak působí dokonale žensky a originálně.

Sportovnější vzhled dostanou s použitím lodenového řemínku

Možnost výměny a dokupování řemínků v mnoha barvách je velmi praktické. Takovéto hodinky jsou opravdu univerzálním dárečkem.

Letošní Vánoce budou vskutku kouzelné, provoněné láskou a pohodou, na kterou budete dlouho vzpomínat a připomínat si ji vždy, když uvidíte na zápěstí své drahé polovičky dřevěné hodinky.

Dárky darované z lásky se zájmem a péčí mají vždy pro obdarovaného vysokou hodnotu.

co k vánocum

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 

Dámské dřevěné hodinky Waidzeit ako věrné módní společníčky

Proč právě dřevěné hodinky Waidzeit?

Jak pečovat o hodinky ze dřeva