Gravírování na dřevěné hodinky | Kvalitní dřevěné hodinky | +421 919 286 382

Dřevěné hodinky pánské

JSTE ELEGÁN NEBO SPÍŠE SPORTOVNÍ TYP?

Dřevěné hodinky Waidzeit jsou uzpůsobené pro všechny typy mužů. Nezáleží jakému stylu oblékání dáváte přednost, ani co se od Vás očekává v práci. Pokud v práci nosíte košile a kravaty, ale v osobním životě Vám více vyhovuje ležérní pohodlná móda, dřevěné hodinky jsou skvělá volba.

Svým designem jsou jednoduše uzpůsobeny pro obě strany vašeho života. Mezi produkty společnosti Waidzeit najdete množství různých modelů, od decentních a nenápadných až po výrazné a masivní hodinky ze dřeva. Volba už je jen a jen na Vás.

KLASIKA JMÉNEM ALPIN

Dřevěné hodinky Alpin zaujmou svými možnostmi. Mají na výběr mezi lodenovým a koženým řemínek, který v kombinaci s dřevěným rámem ciferníku skutečně vynikne. Tyto řemínky je možné kdykoliv vyměnit.

Takže, pokud si koupíte hodinky s řemínkem z lodenu, jakmile se vám časem okoukají a zevšední, můžete výměnou řemínku jednoduše během pár minut vykouzlit hodinky úplně nové.

pánské dřevěné hodinky

HODINKY PRO MILOVNÍKY VÍNA

Speciální produktová řada pánských dřevěných hodinek Barrique se v posledním období rozšířila o úžasné nové modely. Proč je tato řada tak speciální? Jde o hodinky, na jejichž výrobu je použito dřevo z recyklovaných vinných sudů.

V těchto sudech ještě před časem zrálo vynikající francouzské víno, takže každý milovník vína, bude tyto hodinky jistě hrdě nosit na svém zápěstí.

K modelům Barrique přibyly nově i dřevěné hodinky Whisky a jak již sám název napovídá, na jejich výrobu bylo tentokrát využito dřevo ze sudů od whisky. Unikátní hodinky vhodné pro každého gurmána.

dřevěné hodinky pánské

VYLADĚNÉ BARVY

Modely hodinek ze dřeva Max jsou unikátní svými snadno vyměnitelnými řemínky. Vybírat můžete z řemínků dřevěných, lodenových a dokonce i kožených v široké škále barev. Ideální hodinky na léto, které skvěle osvěží každý jednoduchý jednobarevný outfit.

Pokud rádi ladíte se svou drahou polovičkou, tak si můžete k pánským hodinkám Max vybrat dámskou verzi z produktové řady Sissy.


MĚSTSKÝ GENTLEMAN

Asi nejnápadnější a nejvíce extravagantní jsou dřevěné hodinky pánskéz řady Pionýr. Jedná se o dřevěné hodinky, jejichž ciferníky jsou hranaté. Ostré hrany vypadají na mužském zápěstí úžasně.

V nabídce je najdete v jemné barvě surového dřeva, dále ve tmavé hnědé, či dokonce v červené a zelené barvě. Tyto dvě výrazné barvy prezentuje kvalitní a originální santalové a javorové dřevo.

panske drevene hodinky


KAPESNÍ HODINKY PRO SKUTEČNÉ DETAILISTY

Skutečným unikátem mezi dřevěnými hodinkami pro pány jsou zcela určitě kapesní hodinky. Stará klasika, která nemůže chybět v kapse žádného gentlemana. Skvostný kulatý ciferník s dřevěným rámem je pověšen na decentním stříbrném řetízku z nerezavějící oceli.

Krásným, ale i funkčním detailem ciferníku je malá nenápadná volba data, která dodá hodinkám na praktičnosti.

kapesní dřevené hodinky

Nabídka Waidzeit dřevěných hodinek je skutečně obsáhlá. Stačí se podívat na eshop, kde se můžete přesvědčit sami. Designové hodinky ze dřeva mohou zdobit zápěstí i Vám.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  

Dřevěné hodinky

Dárek k 50 narozeninám pro muže

Festivalový look pro gentlemany