Dřevěné hodinky s gravírováním | Doručujeme do 3 dnů | Nejrychlejší v ČR | +421 919 286 382 | info@waidzeit.sk

Dřevěné hodinky

Proč se však dřevěné hodinky těší takové oblibě?

Hodinky ze dřeva s tradicí, kvalitními komponenty a nadčasovým designem. Nejen to Vám dokáže nabídnout společnost Waidzeit. Za těžko vyslovitelným názvem rakouského původu se skrývá dokonalý doplněk vyřezaný z kvalitního dřeva v podobě dřevěných hodinek Waidzeit.

UDRŽITELNOST A EKOLOGIE

Dřevěné hodinky společnosti Waidzeit v sobě snoubí kvalitní přírodní materiály jako například dřevo, korek, ocel, kůži, vlnu nebo polodrahokamy a perleť. V poslední době se udržitelnost a recyklace materiálů stala naší prioritou a proto Vám přinášíme výrobky z naší dílny, na které bylo využito například recyklované dřevo.

Veškeré modely dřevěných hodinek s názvy Barrique, Grapevine, Gin, Whisky či pivní hodinky byly vyrobeny přepracováním dřevěných sudů z dubového dřeva.

Dřevěné hodinky

DŘEVĚNÉ HODINKY JAKO OSOBNÍ DÁREK

Nechte hodinky zdokonalit tím, že si na ně necháte něco pěkného vygravírovat. Gravírování provádíme bleskurychle, hned následující pracovní den po vytvoření Vaší objednávky. Snažíme se být rychlí a vstřícní vůči vašim požadavkům a přáním.

Gravírujeme jména, iniciály, data, vzkazy, nebo jednoduché symboly, jako jsou srdíčka, včelky, motorky, opravdu na co si vzpomenete.

dřevěné hodinky dámské

STYLOVÉ DŘEVĚNÉ HODINKY

Naše produktové řady se skládají z dřevěných hodinek pro muže, ale i pro ženy. Každá řada má svůj typický design. Řada Alpin je pro naše hodinky typická svým tradičním designem a funkčností s použitím řemínků z alpské vlny.

Dřevěné hodinky z řady Barrique jsou zase vyrobeny z dubových sudů, ve kterých ještě před časem zrálo lahodné víno.

Dřevěné hodinky Maximilian jsou určeny pro moderní muže na každodenní nošení a jsou vyrobeny z dokonalého ořechového dřeva.

Dřevěné hodinky Sissy jsou naopak jemné dámské hodinky s růžovým zlatem a řemínky mnoha barev z kůže nebo vlny. Každá řada si s sebou nese vlastní příběh a design, který vytváří náš skvělý designér Christoph.

DŘEVĚNÉ HODINKY JSOU JEDINEČNÉ

Jak často se v běžném životě setkáte s člověkem, který má na ruce dřevěné hodinky? Moc často nejspíš ne. Dřevěné hodinky nemá každý, jsou jedinečné už jen tím použitým materiálem. Navíc jsou každé jedny dřevěné hodinky originál, protože jsou vyrobeny z jiného kusu dřeva a pravděpodobně i z jiného stromu.

dřevěné hodinky pánské

JAKÉ ZVOLIT DŘEVĚNÉ HODINKY

Zahrajte si na designéra a vymyslete si originální gravírování, vyberte si model, který Vám padne do oka. Pokud ovšem potřebujete poradit nebo nasměrovat, klidně se na nás obraťte s Vašimi otázkami, rádi Vám pomůžeme s výběrem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  

Hodinky ze dřeva jako perfektní doplnek na pracovní pohovor

Dřevěné hodinky s příběhem z kolekce Barrique

Několik důvodů, proč jsou dřevěné hodinky skvělým módním doplňkem