RYCHLÉ DODÁNÍ ZBOŽÍ - Tel. +421 919 286 382

Hodinky ze dřeva jako perfektní doplnek na pracovní pohovor

Jak vypadá ideální oděv na pracovní pohovor?

Velmi záleží na druhu práce a společnosti, ve které se pracovního pohovoru účastníte. Samozřejmě nejvhodnější je obléknout takový oděv, se kterým uděláte ten nejlepší dojem. Jaký zvolit outfit však záleží primárně na druhu práce. 

Proto vám přinášíme několik tipů, jak se obléci vhodně na pracovní pohovor. Jak vzbudit ten nejlepší dojem a ohromit vašeho budoucího nadřízeného? Neváhejte a čtěte dále.

tipy jak se obléct vhodně na pracovní pohovor

Pokud vyrážíme na pohovor do velké firmy, pánové by měli vsadit na klasiku ve formě obleku nebo zvolit společenské kalhoty a košili. Samozřejmě je třeba oděv uzpůsobit ročnímu období a počasí. Pokud je tedy chladno, nebojte se obléknout formální svetřík či pulovr.

Ženy mají ve formálním odívání více možností. Klasickou volbou je společenská sukně s blůzou nebo dámskou košilí. Mezi další možnosti můžeme zařadit společenské kalhoty v kombinaci s košilí či elegantním topem. 

hodinky dřevěné

Žádný oděv však není dotažený do dokonalosti bez vhodných doplňků. Jaké však zvolit doplňky, aby váš outfit nepůsobil přehnaně a přeplácaně? V první řadě můžete zapomenout na svítivé, výrazné a třpytivé šperky. Nechcete přeci na ně upoutat veškerou pozornost, hlavním aktérem pohovoru jste přeci vy. Navíc by mohly na vašeho budoucího zaměstnavatele působit rušivým dojmem. Přinášíme vám tip na doplňky, kterými rozhodně nic nezkazíte.

U nás si můžete vybrat z široké nabídky doplňků ze dřeva. Od dřevěných náramkových hodinek po dřevěné sluneční brýle.

hodinky dřevěné waidzeit

Hodinky ze dřeva jako doplnek 

Právě náramkové hodinky ze dřeva jsou na pracovní pohovor jako stvořené. Zajistí, abyste se už nikdy nezpozdili ani o minutku. Příjemné a velmi kvalitně zpracované dřevo skvěle doladí jakýkoliv outfit. Co se týče materiálů, v nabídce máme dřevo v kombinaci s kůží, chirurgickou ocelí ale i tkaninou zvanou loden. Jen si představte, jak se budou skvěle vyjímat na vašem zápěstí.

Dřevěné hodinky si každý snadno zamiluje a to nejen proto, jak jsou lehké s pohodlné pro každodenní nošení. Ať už se obléknete do elegantního outfitu nebo zvolíte ležérní outfit na víkend u vody, dřevěné hodinky vám budou vždy vhodným doplňkem. Z množství stylů, modelů barevných kombinací si u nás vybere opravdu každý. Dáváte přednost hranatému ciferníku? Představujete si spíše kožený řemínek nebo dřevěný? U nás vždy najdete to, co si přejete.

pánské dřevěné hodinky

Příprava na váš pracovní pohovor bude nyní rychlejší a snazší než kdykoliv předtím. Správně zvolený doplněk pozvedne váš outfit na vyšší úroveň a vy budete vypadat úžasně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  

Výhody nošení dřevěných náramkových hodinek

Dřevěné hodinky s příběhem z kolekce Barrique

Několik důvodů, proč jsou dřevěné hodinky skvělým módním doplňkem