DEN MATEK: NÁUŠNICE JAKO DÁREK K DÁMSKÝM HODINKÁM

Pánské dřevěné hodinky, jak si mám vybrat?

Do města jako dokonalý doplněk, na setkání, oslavu nebo jako sběratelský kousek? Naše pánské dřevěné hodinky Waidzeit vyhoví i těm nejtěžším požadavkům a navíc ulahodí všem očím kolem. Ale zejména jsou to ty pravé pro Vás.

Dřevěné hodinky Waidzeit

U nás ve Waidzeit dbáme při výrobě dřevěných hodinek na každý detail. Samozřejmostí jsou spolehlivé japonské či švýcarské strojky, díky kterým už nebudete opozdí, a design inspirovaný přírodou. A to doslova. Naše dřevěné hodinky jsou vyrobeny z přírodních materiálů s důrazem na udržitelnost.

Neodmyslitelnou součástí hodinek Waidzeit jsou také kvalitní kožené či lodenovou řemínky, nerezavějící ocel či minerální sklo, perleť a polodrahokamy.

Pánské dřevěné hodinky 

Gin nebo Whisky?

Ne, neptáme se Vás na oblíbený alkohol. I když představa dobré skotské whisky ve sklenici je lákavá. Řeč je o našich pánských dřevěných hodinkách z exkluzivní kolekce, která nese název po těchto "hříšných" nápojích.

Dřevěné hodinky z kolekce Gin jsou dokonalým ztělesněním tohoto výrazného a kořeněného nápoji, který je v našich končinách velmi oblíbeným. A pokud jste i vy příznivcem tohoto pití, zaručujeme Vám lásku na první pohled a to právě lásku k našim dřevěným hodinkám Waidzeit Gin Ice.

Hodinky představují dokonalou kombinaci dubového dřeva, nerezavějící černé oceli, jalovcového dřeva a jemných ciferníků zobrazujících datum v barvě ledovce.

dŘevené pánské hodinky
Whisky a sympatický elegán jdou ruku v ruce s výjimečnými hodinkami. Dřevěné hodinky Whisky Bourbon jsou cenově náročnější, ale zaručují Vám přesnost a díky safírové sklíčko jejich poškrábáte jen velmi těžko.

Dřevo použité na výrobu hodinek jsme získali ze sudů, v nichž dozrávala nejlepší skotská whisky. Jedinečné je také okénko v ciferníku, které odhaluje samotné srdce hodinek.

Hodinky z kolekce Gin a Whisky nabízíme ve více barevných provedeních. Zdůrazňují čas na něco jedinečné a vyzdvihují naše řemeslo a radost z tvorby. Chcete-li se odlišit ještě o něco více, gravírování na tyto kolekce je to, čím vystoupíte z řady!

Elegantní, sportovní a unikátní dřevěné hodinky


Takové dokonalé jsou pánské dřevěné hodinky Gipfelstürmer. Všechny požadavky na hodinky jsme shrnuli do jednoho dokonalého modelu. Řemínek z pravé broušené kůže a velký ciferník Vám zaručí, že budete nepřehlédnutelný.

Tyto pánské dřevěné chronografy doplňují tři malé ciferníky a vytvářejí tak jedinečný vzhled. Mají funkci měření časových úseků a zobrazení data. 

V jednoduchosti je krása

Pokud jste z těch, kteří upřednostňují jednoduchý ale moderní design pánské dřevěné hodinky Maximilian jsou pro Vás. Působí opravdu přitažlivě díky svému jednoduchému designu. Mají pevný dřevěný řemínek vyrobený z ořechového dřeva, při kterém se nemusíte obávat poškození.

Krásným a cenově méně náročným doplňkem jsou pánské dřevěné hodinky Alpin Matterhorn. Mají kulatý ciferník a lodenovou řemínek ve více barvách. Mohou tak ideálně doplňovat Váš každodenní outfit.

Nelíbí se Vám kulatý ciferník? Dřevěné hodinky Impression nebo Inovation z kolekce PIONIER mají nevšední design hranatých ciferníků a celodřevěný řemínek. Tyto hodinky jsou klasické, ale o to jedinečnejšie.

Kapesní dřevěné hodinky

Máte duši klasika? Nemusíte se kvůli tomu vracet do minulosti. Naše unikátní dřevěné kapesní hodinky Waidzeit ulahodí oku nejednoho sběratele. Jsou ze dřeva, nerezavějící oceli a vejdou se do každé kapsy. Navíc jsou poháněny švýcarským strojkem a mají prvotřídní design. Nebojte se odlišit!

kapesní hodinky

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: